SROOGLE . RU
VIDEO

About this Youtube video: E diell programi arg tues informues dhe edukativ i s diel s Ky program integron n p rmbajtjen e tij do mosh duke i dh n nj hap sir do fushe me potencial interesant p r t krijuar spektak l. Producent Edi Manushi Top Channel Autore Olsa Muhameti Moderator Edi Manushi Fjoralba Ponari Nevina Shtylla Ervin Kurti Argjira Spanca Flori Gjini Alesia Bami Graciano Tagani. T ftuar Gili Aulona Musta Rubrikat Fjoralba Ponari Nevina Shtylla Ervin Kurti Argjira Spanca Flori Gjini Arisa Bidaj Arnisa Lushaj Artan Puto Jetmira Agalliu Ana Kodra Graciano Tagani. P r m shum vizitoni Subscribe to Top Channel on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE For more content from click HERE Like Top Channel on Facebook HERE Follow Top Channel on Instagram HERE Follow Top Channel on Twitter HERE eDiell TopChannel.